Podzimní soustředění 2016

Letos jsme sezónu zakončili opravdu vydařeným soustředěním v Jizerských horách. Trénovali jsme, až se z nás kouřilo, ale čas zbyl i na zábavu. Seznámili a skamarádili jsme se s našimi novými členy, objevili v sobě skryté rezervy, běhali jsme, tančili jsme, vyráběli….Matěj vše vyšperkoval technikou, po tréninku někteří stahovali své GPS záznamy, nad kterými pak diskutovali, probírali jsme možnosti dohledávek….novinkou byla i týmová hra, která byla pro všechny velkým kolektivním zážitkem (byla třeba správná strategie), zdatnější zkusili běhat na vrstevnicovce, zabrat nám daly i sem-tamy….zkrátka bylo to trénováním nabité soustředění, které stálo za to!

Velký dík patří Kájovi a Matějovi za pomoc s přípravou map, tatínkovi Matěje pak za jejich vytisknutí, Kájovi za pomoc s roznáškou a posbíráním kontrol. „Nakřáplý“ Vláďa netrénoval, ale věnoval se těm nejmladším, kteří si ho samozřejmě brzy oblíbili. Mirek, Petra, Amálka, Bořík, Rozárka a Jaromír, doplněni ještě Kájou vyrazili v sobotu na závody do Janova, ostatní se vydali na výlet k vodopádům Jedlová.

Myslím, že kdo jel, nelitoval. I počasí vyšlo, lehce pršelo jen v pátek odpoledne při sem-tamech, jinak bylo sice trochu sychravo, ale bez deště. A to k celkové pohodě jistě také přispělo 🙂

Na rajčeti jsou fotky, tak se mrkněte, ať trochu té pěkné atmosféry také nasajete :-))


Uveřejněno

v

od

Značky: