Zakončení 2017, Lhota, 9.12.

V chladnou prosincovou sobotu jsme se sešli, abychom se důstojně i vesele rozloučili s letošní moc pěknou orienťáckou sezónou.

Začalo to brzy po obědě Závůdkem, na který nás pozval a který připravil Cába.
A nešetřil nás! 🙂
Připravil mapu, kterou poskládal z map z různých časových období v terénu mezi Lhotou, Žilinou, Ploskovem a Bělčí.
Z vypsaných údajů jsme se dozvěděli, že map bylo 6, nejstarší z roku 1970 a nejnovější 2015.
To, že před lety se mapovalo výrazně odlišně, méně detailně i méně precizně, i co se týká kresby, hodně ztížilo orientaci (není stížnost na mapaře, takový OB byl:-)). Hledat údolíčko na mapě ze sedmdesátých let, byl takový orientační oříšek:-).
Všichni se v pořádku a s dobrou náladou vrátili, prožili jsme něco nového a zajímavého, a večerní guláš o to víc chutnal.
Výsledky budou zveřejněny, až se Cába s Hankou vrátí z lázní, pokud si dobře pamatuji, tak nejrychlejší na dlouhé trati byl Miro, na prostřední Jirka D., na krátké Venda a na začátečnické Ríša.

Po doběhnutí jsme se postupně nasunuli do sálu restaurace U splavu, kde jsme vydrželi do nočních hodin.

Část programu byla připravená, pokračovalo se uvolněnou zábavou.

Po vyhlášení Závůdku proběhla dospělácká Členská schůze KOB Kladno, děti zatím skotačily. Sláva pak audiovizuálně poreferoval o oddílové historii, oproti loňsku se mu poznatky podařilo výrazně doplnit a rozšířit, viz web v rubrice O nás, mrkněte, moc zajímavé, informace budou dále přibývat.
Mezitím už pan hospodský přinášel hrnce a talíře, v sále to začal vonět. Guláš jsme ztrestali, chvilku odfrkli a nabrali síly na další část(i) Zakončení.

V průběhu večera proběhlo hlasování do Ankety 2017, do uren každý vhodil lístečky se svým favoritem z nominovaných.

Anketa 2017 dopadla takto:

Akce roku – Jarní soustředění a Stochovské sprinty (plichta), 3. místo zářijový náborový trénink

Nováček roku – Šimon Janda, 2. Katka Jandová, 3. Lucka Rousová

Veterán roku – Sláva, 2. místo Cába a Šéma (plichta)

Výkon roku – Bořík, 2. Matěj, 3. Rozárka

Pak to rozjeli Anička s Ondrou a Pavlem, písničkou s doprovodem 2 kytar.
Rejža Bořík zinscenoval drama s megadrakem, jeskyní, princeznou, králem a dalšími, kdo nebyl, může prohlídnout fotografie na Rajčeti (trpělivost, brzy se objeví).
Na stěně běžela Ditina smyčka s fotkami, společně jsme pozpívali – do strun a po mikrofonech znovu hrábli Štáfkovi, vystřídala je Zdeňka. Songy, jako 3 citrónky, Bláznova ukolébavka, Rosa na kolejích..duněly sálem.
Z vystoupení na plese dorazili naši mladí tanečníci a své číslo hned předvedli i nám. Tanec byl pak důležitou náplní večera, z repráku zněly kusy různých žánrů, všechno jsme uměli 🙂

Doufám, že po klouzavých nočních silnicích všichni dobře dojeli domů, s Jirkou a Šémou jsme pokračovali až do zavíračky (místní hasiči v hospodě domů taky nijak nechvátali..), a v neděli, už za světla, jsme různými směry a způsoby vyrazili k domovu.


Uveřejněno

v

,

od

Značky: