Festival sportu a zábavy Kladno 22.6.2018, aneb Neprášilo se!

V pátek 22.6. jsme se zúčastnili akce pod patronací Labyrintu.
Festival sportu a zábavy měl představit veřejnosti kladenské sportovní kluby.

Na ploše víceúčelového hříště u rozdělovské pavilónky (12. ZŠ Brjanská ulice) jsme připravili s pomocí stojanů a mlíka a lampionů bludiště.
Když jsme s Pavlem Š. a Cábou hodinu a půl před začátkem začali bludiště budovat, rozpršelo se, déšť byl chvíli silnější, chvíli slabší, a minutu před 15. hodinou (začátek akce) ustal, přesně, když jsme dílo dokončili. Účastníci to měli sušší..
Měli jsme plánky, na kterých byly vyznačeny uvnitř bludiště 2 tratě, kdo přišel, mohl si tento tak trochu orienťák obejít, vyzkoušet. Myslím, že pro laiky to byla dobrá forma, jak si OB osahat. Pomáhali jsme a radili, případně doprovázeli, své zkušenosti a empatii skvěle osvědčila Jája. Rozdali jsme brožurky OBjev OB a mapy Sletiště, abychom orienťák ještě více přiblížili, absolvování tratě jsme odměnili OB pexesem.

Dorazilo 27 zájemců, není to moc (za 3 hodiny), ale u stánků dalších sportů to bylo podobné. Všichni, včetně nás, byli v dobré náladě, tak to pěkně a pohodově uteklo.

Škoda, že nedorazilo víc lidí. Doufejme, že až se Festival stane mezi lidem známým, bude lépe propagován a bude třeba i na lepším místě (Sletiště..), zájemců o orienťák uvidíme víc.
Každopádně Labyrintu díky za organizaci, jsme rádi, když nás, náš sport, mohou lidi poznat.

Na rajčeti a u Pavla Š.  jsou fotky.

Akce byla zapsána na stránku Komise rozvoje OB


Uveřejněno

v

,

od

Značky: