Letní OB soustředění

proběhlo tradičně v týdnu před Pěknými prázdninami v Českém ráji

Počet účastníků byl letos poněkud proměnlivý, někteří přijeli později, někteří odjeli dříve….ale všichni si to jaksepatří užili!

Vzhledem k tropickým teplotám jsme soustředění v neděli odpoledne zahájili na pěkném koupališti v Turnově, opravdu trénovat jsme začali až v pondělí dopoledne, kdy jsme se vydali do svahu pod hradem Valdštejn, kde jsme podle „skalních“ piktogramů hledali ty správné objekty. Odpoledne nás pak čekaly okruhy, na kterých jsme si již vyzkoušeli běh údolíčky lemovanými skalními srázky 🙂 V úterý se dopoledne běžela klasika a odpoledne jsme došli do údolí za Valdštejnem prozkoumat ty pravé velké skály a průchody. Na středu pro nás Matěj připravil kombotech, odpoledne jsme pak náročném tréninku tak trochu odpočívali při scorrelaufu. A tak jako vždy soustředění zakončily štafety, ve kterých se bojovalo opravdu naplno. Čtvrteční odpoledne vyplnila bojovka s několika úkoly, v pátek jsme namasírovali nohy a těšili se na první etapu Pěkných prázdnin.

Nechyběly samozřejmě společenské hry, noční bojovka ani oslava Honzíkových narozenin. Na některé momentky se můžete podívat na naše rajče 🙂

Ubytování bylo letos opravdu super, obsadili jsme celý penzion a na jídlo chodili jen přes ulici. Takže se už všichni těšíme znovu za rok!


Uveřejněno

v

,

od

Značky: