Štafety mládeže

Ve středu 15.9. jsme s několika dětmi vyrazili k Velkému Altánu do Krčského lesa na tradiční štafety mládeže. Bohužel štafetu DH10 se nám složit nepodařilo, desítkoví kluci měli jiné povinnosti, ale štafety DH12 a D14 jsme dohromady dali a středeční odpoledne jsme si zazávodili se štafetami dalších středočeských a pražských oddílů.

V kategorii D14 se hned na prvním úseku odtrhly 4 štafety, další tři přiběhly společně s třináctiminutovou ztrátou, mezi nimi i naše Majda. Další souboj pro nás byl tedy už jen o 5. místo a byl pro nás úspěšný – po vyrovnaných výkonech, kdy Eliška i Anička byly na svých úsecích čtvrté, obsadila naše štafeta celkově 5. místo. Majda strávila na trati 28 minut, Eli 25 a Anička 22 minut.

V kategorii DH12 se sešla opravdu velká konkurence, na tratě vyrazilo hned 18 štafet! Parádně zaběhl Jaromír, který předával po 17 minutách do druhého úseku na skvělém třetím místě, Filip byl na trati 21 minut a předával čtvrtý, Kubu ještě dvě štafety předběhly a po 22 minutách tak dokončil závod na celkově pěkném 6. místě.

Děti si závody jaksepatří užily, atmosféra byla jako vždy strhující, trochu jen chybělo závěrečné vyhlašování…Tak třeba příští rok.


Uveřejněno

v

od

Značky: