Skokovy – den 4. a 5.

Ve středu jsme se vydali na celodenní patnáctikilometrový výlet na hrad Kost. Po příchodu na Kost jsme se rozdělili na 2 skupiny, jedna skupina šla na prohlídku kostecké mučírny a druhá skupina zatím hledala restauraci, kde bychom se mohli naobědvat. Já osobně jsem navštívil mučírnu, kde nás provázel velice sympatický kat, který nám všechno hezky vysvětlil a ukázal (já jsem byl v pranýři a můj palec vyzkoušel palečnici). Cesta zpátky nám trvala déle, podívali jsme se do míst, kde jsme vloni trénovali.


Dnešní dopoledne jsme strávili tréninkem Matěje, který nám postavil „hady“, při kterých je na mapě vidět jen blízké okolí kontrol a spojnic mezi nimi. Matějovi patří veliké uznání, jelikož si trať nejen vymyslel, ale také zavedl, s čímž mají ve skalách problémy i zkušenější trenéři. Trénink se nám všem velmi líbil, délka 2,7 kilometru byla před tím, co nás čeká odpoledne, takřka ideální.


Odpoledne nás čekají štafety, které budou zároveň posledním tréninkem našeho soustředění, zítra nás totiž už čeká první etapa kultovních Pěkných prázdnin.


Uveřejněno

v

od

Značky: