Po závodech

Milí závodníci,
jsme rádi, že jste si přijeli zazávodit do málo známých, na středočeské poměry náročných, terénů, na závody Klubu orientačního běhu Kladno.
Naposledy se tu s mapou a busolou běhalo před čtvrt stoletím, kdy jsme tu uspořádali několik závodů oblastních žebříčků.
Připravit závody Českého žebříčku 2022 byla pro nás docela kláda, pořádat oblastní a český žebříček je přece jen rozdíl, centrum na zelené louce jsme ještě nikdy nebudovali… víme, že v lese nebylo všechno 100%, poučili jsme se, o to budeme příště lepší.
Mapy a tratě budou zveřejněny na OB postupech, potěšíte nás, když své zakreslíte. Fotografie ze soboty a neděle najdete na webu.

Ty z vás, kteří se věnujete i MTBO, zveme na víkend 10. – 11.9.2022, kdy zde, spolu s mělnickými a slánskými parťáky, pořádáme závody Českého poháru v MTBO. Zdejší terény nabízejí další možnosti vyžití. Žlábek (Kaple Panny Marie ve Žlábku) a Vysoký vrch (Rozhledna Vysoký vrch) jsou přímo na závodních mapách a jsou to jedny ze zdejších krásných míst. Malebnou oblastí Křivoklátska vedou pěkné cyklistické a turistické trasy, dostanete se k Berounce a několika přírodním rezervacím, extrémní cyklisty mohou zaujmout zdejší singltreky.

Z nedalekého Poteplí startuje ve středu 8.6. přespolní běh na Velký vrch – první a jediný horský běh na Kladensku – Běh na Velký vrch (Atletický oddíl T.J. SOKOL Unhošť).


Uveřejněno

v

od

Značky: