3. a 4. závod podzimního žebříčku

O víkendu 21.+22.10.2017 uspořádal oddíl OK Kamenice dva závody oblastního podzimního žebříčku. Jednalo se o krátké tratě, přičemž ta sobotní by se dala nazvat zkrácenou krátkou tratí 🙂 V rámci možností však byly i sobotní tratě v minilesíku Valnovka postaveny docela zajímavě, stavitel využil v daném prostoru každičké zajímavé místo a uctivých 1000 závodníků si tak mohlo užít pěkný závod. V neděli byly tratě fyzicky náročnější a delší.

Zázemí na louce u obce Vavřetice poskytlo vše, co je k závodům třeba, pořadatelé měli vše dobře připraveno, takže stačilo jen vběhnout do lesa a závody si užít. Užili jsme si a posbírali cenná umístění i body do žebříčku, Bořík skvěle pokračoval ve své krasojízdě a statečně bojovali též ostatní 🙂

V sobotu byl Bořík 3. (H12), Denča 8. (D21K), Jana B. 7. a Jája 9. (D45), Lukáš 1. v H21K. V neděli Bořík urval první místo, první byl též Sláva v H65, Jana B. byla v D45 třetí, Matěj v H16 šestý, Miro v H35 8., Denča v D21K sedmá. Kačka si poprvé vyzkoušela D10L.

V neděli 5.11. pro nás slánští kamarádi chystají poslední závod OŽ, můžeme se těšit na stavitelský rukopis Honzy Hanáka a na mapu Liščí rokle.

 


Uveřejněno

v

od

Značky: