Nový web KOB Kladno

Stejně jako vaše oblíbené boty, dres nebo buzolu jednoho dne vyměníte za nové, ani weby tady s námi nejsou navěky. Ten, který s námi trénoval, závodil, pořádal a přinášel všechny možné informace po celé desetiletí, již nedokázal držet tempo s aktuálními technologickými  vymoženostmi současného světa. Bylo sice možné jej držet při životě za pomoci steroidů a krevního dopingu, nicméně po zralé úvaze jsme se rozhodli tohoto starého parťáka archivovat v oddílové síni slávy a nahradit jej novým, svěžím zdrojem klubových informací.  Za uplynulá léta patří obrovský dík všem, kteří se na tvorbě webu podíleli. Jména autorů článků znají asi všichni, nicméně největší zásluhu na tom, že web po celá ta léta fungoval, má určitě jeho autor Pavel Cabrnoch, kterému za jeho práci patří poděkování největší.

Nový web je nový nejen v tom, že trochu jinak vypadá a funguje na naší vlastní doméně kobkladno.cz, ale má i některé nové funkce a vlastnosti. Řadu z nich postupem času společně využijeme, ale už teď na něj můžete zkusit juknout na mobilu.  Dost bylo luštění mikroskopických písmenek, nyní je tu krásný mobilní vzhled 🙂  Kromě webu zkusíme rozjet častěji aktualizovanou facebookovou stránku a nějaké další informační vychytávky.

Ředitelem a hlavním guru webu je nyní Karel Vítek, podporu v podobě hostingu a zkušeností s publikováním poskytl Pavel Štáfek. Články pro vás budou tak jako dosud připravovat především Jája a Pavel V., ale již nyní se nám hlásí i noví, perspektivní redaktoři a my se těšíme na jejich svěží sportovní reporty, analýzy a komentáře 😉

Nezbývá než držet novému webu palce, aby se v nekonečné mapě internetu dobře zorientoval a aby pravidelně přinášel ty nejlepší zprávy do všech našich displejů.

 


Uveřejněno

v

od

Značky: